Klinikchef

Caroline Klinikchef

Caroline är utbildad djursjukvårdare vid SLU i Skara och sedan 2010 legitimerad Djursjukskötare. Hon är specialutbildad inom anestesi och har arbetat inom djursjukvården sedan 1994. Hon har jobbat på flera kliniker och djursjukhus i landet. Däribland på Regiondjursjukhuset i Strömsholm där hon fick möjligheten att fördjupa sig ytterligare inom anestesi och utveckla övriga kunskaper som krävs på en operationsavdelning.

Veterinärer

Karin Norlinder Chefsveterinär

Karin är legitimerad veterinär sedan 1998. Hon tog sin specialistexamen i hundens och kattens sjukdomar 2003. Karin är Chefsveterinär med stor erfarenhet av smådjur. Har jobbat på bland annat Regiondjursjukhuset Strömsholm samt Smådjursakuten i Göteborg. Karin är speciellt intresserad av internmedicin samt kirurgi, både ortopedi och mjukdelskirurgi.

Erika Leg. Veterinär

Erika har utbildat sig på den Norska veterinärhögskolan. Hon har bland annat varit här hos oss under 2008 samt vid Regiondjursjukhuset Blå Stjärnan i Göteborg 2009-2001 innan hon kom tillbaka till Uddevalla. Erika är speciellt intresserad av internmedicin samt bilddiagnostik. Ni träffar oftast Erika om ni blir remitterade hit för ultraljud, Erika utför även fullständiga hjärtultraljud.

Evgenia Leg. Veterinär

Evgenia tog sin veterinärexamen 2006 på Doctor of Veterinary Medicine, Kirov, Ryssland. Sedan 2011 är hon legitimerad i Sverige. Evgenia har jobbat på bl.a. djursjukhusen i Skara, Strömsholm och Blå Stjärnan i Göteborg. Hon anställdes hos oss i mars 2015. Evgenia är särskilt intresserad av kirurgi.

Martina Leg. Veterinär

Martina tog sin examen vid Sveriges lantbruksuniversitetet i Uppsala. Hon har varit hos oss sedan sommaren 2015. Martina ingår i vårt tandteam och är en av våra två catadvocates. Martina är särskilt intresserad av katter!

Louise Leg. Veterinär

Louise tog veterinärexamen 2015 på Köpenhamns universitet. Hon har sedan dess jobbat på Vara Djurklinik, och började hos oss i oktober 2017. Louise är särskilt intresserad av internmedicin och bilddiagnostik.

Helena Leg. Veterinär

Helena är legitimerad veterinär både i Sverige och Tyskland med examen från Ludwig Maximilian Universität i München. Tidigare har hon arbetat på Distriktsveterinärerna i Frändefors med både små och stora djur. Helena har varit hos oss sedan januari 2017. Helena är särskilt intresserad av Dermatologi och internmedicin samt har ett växande intresse av ultraljud.

Charlotte Leg. Veterinär

Charlotte är legitimerad veterinär. Hon tog sin examen i Uppsala 2014. Hon har tidigare arbetat på Skövde Djurklinik, Vara Djurklinik samt Alingsås Djursjukhus. Charlotte är särskilt intresserad av mjukdelsoperationer samt tänder. Hon ingår i vårt tandteam. Charlotte började arbeta hos oss vintern 2017.

Leg. Djursjukskötare

Eva Leg. Djursjukskötare

Eva är utbildad vid Djursjukvårdarprogrammet i Skara SLU och sedan 2010 legitimerad Djursjukskötare. Hon är verksam inom yrket sedan 1985 och har arbetat på flera kliniker i Stockholm, däribland 11 år på smådjurskliniken Ultuna. Har arbetat hos oss sedan 2001. Eva har fördjupade kunskaper inom anestesi och ingår i tandteamet. Ansvarig för den medicinsktekniska utrustningen på operation, steril och stall.

Emeli Leg. Djursjukskötare

Emeli är utbildad vid Djursjukvårdarprogrammet i Skara SLU och sedan 2010 legitimerad Djursjukskötare, men har varit verksam inom djurvård sedan 1998. Emeli är mycket intresserad av lydnad och jaktträning av hund.

Henrik Leg. Djursjukskötare

Henrik är utbildad djursjukvårdare och sedan 2011 legitimerad Djursjukskötare. Han har jobbat 10 år på Regiondjursjukhuset Strömsholm varav flera år på avdelningen för bilddiagnostik (röntgen, magnetkamera, datortomografi). Han har jobbat hos oss sedan 2008. Henrik ansvarar för röntgen och jobbar framför allt på polikliniken.

Sara Leg. Djursjukskötare

Legitimerad Djursjukskötare och har arbetat hos oss sedan 2014. Sara är särskilt intresserad av tänder och nutrition. Hon ingår i vårt tand-team.

Carolina Leg. Djursjukskötare

Carolina är legitimerad Djursjukskötare och har tidigare arbetat på Blå Stjärnans Djursjukhus. Hon började arbeta hos oss våren 2017.

Ann-Charlotte Leg. Djursjukskötare

Ann-Charlotte är utbildad Leg. Djursjukskötare samt utbildad NCert ECC (Nurses Certificate in Emergency and Critical Care"). Ann-Charlotte är särskilt intresserad av akutsjukvård hos både hund och katt. Hon har arbetat på bland annat Varekils Djurklinik och Västra Djursjukhuset/ AniCura Västra. Ann-Charlotte har arbetat hos oss sedan 2014.

Karin K Leg. Djursjukskötare

Karin är utbildad Leg. Djursjukskötare och bland annat jobbat på Varekils Djurklinik tidigare. Karin började jobba hos oss hösten 2018. Ni träffar henne oftast på vår poliklinikavdelning.

Djurvårdare

Ellinor Djurvårdare

Ellinor är utbildad Djurvårdare på utökad nivå och är utbildad kostrådgivare för hund och katt. Hon har tidigare arbetat flera år inom zoofackhandeln. Hon började hos oss under våren 2013. Ellinor är särskilt intresserad av dermatologi och etologi, och hon ansvarar för vår butik. Hon är också en av våra två catadvocates. Ellinor har även hand om vår PR och marknadsföring.

Sofia Djurvårdare

Sofia är utbildad Djurvårdare på utökad nivå. Hon har tidigare arbetat på Solstadens Smådjursklinik. Sofia började arbeta hos oss vintern 2015 och är ansvarig för vår remissavdelning.

Sandra Djurvårdare

Sandra är utbildad Djurvårdare på utökad nivå. Hon har tidigare arbetat på Blå Stjärnans Djursjukhus i 10 år. Där jobbade hon främst på polikliniken och på remissavdelningen. Sandra arbetar på alla avdelningar hos oss och har varit med oss sedan sommaren 2017.

Lina Djurvårdare / Receptionist

Lina är utbildad Djurvårdare och har tidigare arbetat på Granngården. Lina arbetar i vår reception. Hon började våren 2018.

Linda Djurvårdare

Linda är utbildad Djurvårdare, hon är en hjälpande hand på alla avdelningar på kliniken. Linda har tidigare haft eget hundpensionat under flera år. Hon började jobba hos oss sommaren 2018.

Anne-Sofie Markservice/Djurvårdare

Anne-Sofie har jobbat på kliniken i nästan 20 år. Hon hjälper till och stöttar överallt där det behövs på kliniken. Anne-Sofie är med i hygiengruppen.

BMA

Björn Biomedicinsk Analytiker

Björn är sedan 2010 legitimerad biomedicinsk analytiker. Björn har tidigare arbetat på blodcentralen på Sahlgrenska och på Klinisk kemi i Halmstad. Han är särskilt intresserad av fotografering, djur och natur. Björn började hos oss våren 2016 och ansvarar för vårt labb.

Rehab

Nathalie Djurvårdare

Nathalie är utbildad djurvårdare på utökad nivå, Cert. Hundfysioterapeut och Dipl. Hundmassör. Hon är särskilt intresserad av rehabilitering och friskvård av hund. Har varit med oss sedan 2016.

Övrig personal

Anders Norlinder VD

Anders är vår VD.

Ylva Ekonomi

Ylva är vår ekonomiassistent. Nås direkt på 0522-638609

Öppettider

Öppettider
Mån–Fre 8:00–20:00

Butiken
Mån–Fre 8:00–18:00

Jourtelefon
Mån–Fre 16:00–20:00

Drop-in vaccination 
Mån–Tor 17–18

Ej avbokad tid debiteras, se prislista