Klinikchef

Caroline Nilsson Klinikchef

Caroline är utbildad djursjukvårdare vid SLU i Skara och sedan 2010 legitimerad Djursjukskötare. Hon är specialutbildad inom anestesi och har arbetat inom djursjukvården sedan 1994. Hon har jobbat på flera kliniker och djursjukhus i landet. Däribland på Regiondjursjukhuset i Strömsholm där hon fick möjligheten att fördjupa sig ytterligare inom anestesi och utveckla övriga kunskaper som krävs på en operationsavdelning. Caroline är vår klinikchef.

Veterinärer

Karin Norlinder Chefsveterinär

Karin är legitimerad veterinär sedan 1998. Hon tog sin specialistexamen i hundens och kattens sjukdomar 2003. Karin är Chefsveterinär med stor erfarenhet av smådjur. Hon har jobbat på bland annat Regiondjursjukhuset Strömsholm samt Smådjursakuten i Göteborg. Karin är speciellt intresserad av Internmedicin samt kirurgi, både ortopedi och mjukdelskirurgi.

Erika Brünner Leg. Veterinär

Erika har utbildat sig på den Norska veterinärhögskolan. Hon har bland annat varit här hos oss under 2008 samt vid Regiondjursjukhuset Blå Stjärnan i Göteborg 2009-2001 innan hon kom tillbaka till Uddevalla. Erika är speciellt intresserad av medicin samt ultraljud.

Evgenia Leg. Veterinär

Evgenia tog sin veterinärexamen 2006 på Doctor of Veterinary Medicine, Kirov, Ryssland. Sedan 2011 är hon legitimerad i Sverige. Evgenia har jobbat på bl.a. djursjukhusen i Skara, Strömsholm och Blå Stjärnan i Göteborg. Hon anställdes hos oss i mars 2015.

Martina Zakariasson Leg. Veterinär

Martina tog sin examen vid Sveriges lantbruksuniversitetet i Uppsala. Hon har varit hos oss sedan sommaren 2015. Martina ingår i vårt tandteam och är en av våra två catadvocates. Martina är särskilt intresserad av katter!

L Leg. Veterinär

H Leg. Veterinär

Charlotte Leg. Veterinär

Charlotte är legitimerad veterinär. Hon tog sin examen i Uppsala 2014. Hon har tidigare arbetat på Vara, Skara samt Alingsås Djursjukhus. Charlotte är särskilt intresserad av mjukdelsoperationer samt tänder. Hon ingår i vårt tandteam. Charlotte började arbeta hos oss vintern 2017.

Leg. Djursjukskötare

Eva Handmark Leg. Djursjukskötare

Eva är utbildad vid Djursjukvårdarprogrammet i Skara SLU och sedan 2010 legitimerad Djursjukskötare. Hon är verksam inom yrket sedan 1985 och har arbetat på flera kliniker i Stockholm, däribland 11 år på smådjurskliniken Ultuna. Har arbetat hos oss sedan 2001. Eva har fördjupade kunskaper inom anestesi och ingår i tandteamet. Ansvarig för den medicinsktekniska utrustningen på operation, steril och stall.

E Leg. Djursjukskötare

H Leg. Djursjukskötare

Sara Sundbäck Leg. Djursjukskötare

Sara är legitimerad Djursjukskötare och har arbetat hos oss sedan 2014. Sara är särskilt intresserad av tänder och nutrition. Hon ingår i vårt tand-team.

C Leg. Djursjukskötare

Ann-Charlotte Eriksson Leg. Djursjukskötare

Ann-Charlotte är utbildad Leg. Djursjukskötare samt utbildad NCert ECC "Nurse Certified in Emergency and Critical Care" som är en 2 årig utbildning. Ann-Charlotte är särskilt intresserad av akutsjukvård hos både hund och katt. Hon har arbetat på bland annat Varekils Djurklinik och Västra Djursjukhuset/ AniCura Västra. Ann-Charlotte har arbetat hos oss 2014-2017 och började igen 2018.

Djurvårdare

Ellinor Isaksson Larsson Djurvårdare

Ellinor är utbildad Djurvårdare på utökad nivå och är utbildad kostrådgivare för hund och katt. Hon har tidigare arbetat flera år inom zoofackhandeln. Hon började hos oss under våren 2013. Ellinor är särskilt intresserad av dermatologi och etologi, och hon ansvarar för vår butik. Hon är också en av våra två catadvocates.

Sofia Hultgren Djurvårdare

Sofia är utbildad Djurvårdare på utökad nivå. Hon har tidigare arbetat på Solstadens Smådjursklinik. Sofia började arbeta hos oss vintern 2015 och är ansvarig för vår remissavdelning.

Sandra Schwarz Djurvårdare

Sandra är utbildad Djurvårdare på utökad nivå. Hon har tidigare arbetat på Blå Stjärnans Djursjukhus i ca 10 år. Där jobbade hon främst på polikliniken och på remissavdelningen. Sandra arbetar på alla avdelningar hos oss och har varit med oss sedan sommaren 2017.

Caisa Elgh Djurvårdare

Caisa är utbildad Djurvårdare på utökad nivå. Tidigare var hon på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Caisa är särskilt intresserad av Etologi. Hon började hos oss sommaren 2017.

Tommy Holm Djurvårdare och markservice

Tommy är utbildad Djurvårdare och hjälper till och stöttar överallt på kliniken där det behövs! Tommy började arbeta hos oss 2018.

L Djurvårdare / Receptionist

Ulrika Boström Djurvårdare

Ulrika är utbildad Djurvårdare och började hos oss våren 2018.

A Markservice

BMA

Björn Svensson Biomedicinsk Analytiker

Björn är sedan 2010 legitimerad biomedicinsk analytiker. Björn har tidigare arbetat på blodcentralen på Sahlgrenska och på Klinisk kemi i Halmstad. Han är särskilt intresserad av fotografering, djur och natur. Björn började hos oss våren 2016 och ansvarar för vårt labb.

Rehab

N Djurvårdare

Övrig personal

Anders Norlinder VD

Anders är vår VD.

Bo Saurage Servicetekniker

Bo är vår servicetekniker. Han har jobbat hos oss sedan vintern 2016. Nås på 0522-81771

Ylva Ekonomi

Ylva är vår ekonomiassistent. Du henne direkt på 0522-638609

Öppettider

Öppettider
Mån–Fre 8:00–20:00

Butiken
Mån–Fre 8:00–18:00

Jourtelefon
Mån–Fre 16:00–20:00

Drop-in vaccination 
Mån–Tor 17–18

Ej avbokad tid debiteras