Bohusläns Smådjursklinik ligger i Uddevalla, mitt i hjärtat av Bohuslän mellan hav och skog. Här finns havsnära boende till en rimlig nivå. Uddevalla har bra förbindelser med 45 min bilresa till Göteborg och 45 min ut till Fjällbackas skärgård
Vår smådjursklinik går nu in i slutskedet för att bli djursjukhus och befinner oss i moderna lokaler utrustade med bland annat eget lab med en BMA, rehab, direktdigital röntgen, separat tandavdelning, ultraljud samt isoleringsavdelning.

Vi är idag ett team på 27 personer, varav 7 veterinärer, 7 legitimerade djursjukskötare, en BMA, 9 djurvårdare och 3 personer på administrativ tjänst. Våra patienter är till största delen hundar och katter och vi utför de allra flesta medicinska utredningar, samt operationer.

Den vision som driver oss här på Bohusläns Smådjursklinik är att vi tillsammans skall bygga ett djursjukhus med hög kompetens och stora resurser där det personliga bemötandet har en betydande roll.

Hos oss får du som anställd ta del av många förmåner så som exempelvis en väl tilltagen utbildningsbudget där individuell utveckling eftersträvas och internutbildning i form av dagliga ronder. Du har även mycket stora möjligheter att påverka din arbetsplats och klinikens utformning.

Vi behöver nu utöka vårt team med en veterinär och en leg djursjukskötare.

-Vill du delta? Maila din CV och intresseanmälan där du beskriver vad du just du kan tillföra vårt team och vår verksamhet till bohuslan@anicura.se. Använd gärna ämnesraden för att beskriva vilken tjänst just du är intresserad av.

 

Öppettider

Öppettider
Mån–Fre 8:00–20:00

Butiken
Mån–Fre 8:00–18:00

Jourtelefon
Mån–Fre 16:00–20:00

Drop-in vaccination 
Mån–Tor 17–18

Ej avbokad tid debiteras, se prislista