Om Bohusläns Smådjursklinik

På Bastiongatan 26 i Uddevalla hittar du Bohusläns Smådjursklinik. Vi hette tidigare Uddevalla Smådjursklinik och har funnits på samma adress sedan 1998. I juli 2007 bytte kliniken till sitt nuvarande namn och drivs sedan dess av Karin och Anders Norlinder.

När ditt djur inte mår bra vet vi hur plågsamt det är även för dig. Våra hundar och katter är familjemedlemmar. Självklart vill vi att de skall må så bra om möjligt. Deras välmående är därför högt prioriterad. Med avancerad teknik, modern utrustning och erfaren personal har vi mycket bra förutsättningar att ställa en korrekt diagnos på ditt djur. Vi utför det mesta inom bl.a. kirurgi, medicinska utredningar och tandvård. Läs mer om de olika vårdområdena bland länkarna strax ovanför. Om vi mot förmodan inte kan hjälpa dig ser vi till att du får hjälp av ett djursjukhus där vi är säkra på att du får den hjälp du och ditt djur behöver.

Vi är idag 25 personer som jobbar på kliniken; 7 veterinärer och 11 sköterskor varav 6 st är Leg. djursjukskötare. Utöver dessa har vi biomedicinsk analytiker,
legitimerad fysioterapeut, och servicepersonal.

På Bohusläns Smådjursklinik arbetar vi efter en filosofi som kan sammanfattas med fyra ledord:

Engagemang – Kompetens – Omtanke – Tillgänglighet

Vår engagerade personal är genuint intresserade av ditt djurs välbefinnande. Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig och ditt djur. När du överlämnar ditt djur till oss för vård vill vi att du ska känna dig trygg! Veterinärmedicin är ett område under konstant utveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att hålla oss ajour och utöka vår kompetens för att kunna ge bästa tänkbara vård för ditt djur.

Vi vet hur starka banden är mellan människa och djur. Därför är vi väldigt måna om att både du som djurägare och ditt djur skall känna er trygga och hos oss. Därför är omtanke mot våra patienter, mot djurägare och mot övriga medarbetare en utav de egenskaper vi på Bohusläns Smådjursklinik lägger stor vikt vid.

Vår målsättning är att i så stor utsträckning som möjligt vara tillgängliga när du och ditt djur behöver oss.

Som första djursjukhus/klinik i Bohuslän kan nu Bohusläns Smådjursklinik stolt meddela att vi blivit certifierade som Cat Friendly Clinic, på högsta nivån!

-Det är en internationell kvalitetsstämpel för djursjukhus och kliniker som har anpassat sin verksamhet och utbildat sin personal för att kunna ta hand om och bemöta katter på bästa sätt. Vi har uppnått den högsta graden av certifiering som finns – GULD!
Läs mer om vad Cat Friendly Clinic innebär på www.icatcare.org

Öppettider

Öppettider
Mån–Fre 8:00–20:00

Butiken
Mån–Fre 8:00–18:00

Jourtelefon
Mån–Fre 16:00–20:00

Drop-in vaccination 
Mån–Tor 17–18

Ej avbokad tid debiteras, se prislista