Butiken

I vår butik säljer vi högkvalitetsfoder till hund och katt från Specific, Royal Canin, Purina Veterinary Diets, Hill’s samt Majstor. De flesta fodren säljs endast hos veterinär och är utvecklade i nära samarbete med veterinärer, näringsexperter och biologer. Detta garanterar att ditt djur får ett komplett intag av de näringsämnen som behövs för en frisk och aktiv tillvaro genom hela livet. Om du behöver friskfoder och vi inte har det hemma tar vi självklart hem detta på beställning. Ring till receptionen så hjälper vi dig.

Bland våra produkter finns bl.a. foder, kosttillskott och hudvårdsprodukter som är utformade efter specifika behov. Om din hund eller katt besväras av exempelvis: tandstensproblem, övervikt, hudproblem, diarré, diabetes, urinvägsproblem eller njurproblem så har vi produkten du letar efter. Om du söker något speciellt foder eller tillskott vi inte har i lager just nu kan vi beställa hem det åt dig.

I butiken finns också hund och kattleksaker, träningsgodis, tuggpinnar, halsband, koppel m.m. Kom in och besök oss!

Vi har personal som är utbildade kostrådgivare som kan ge dig råd om vilket foder ditt djur behöver.

Hos oss kan du köpa Majstor! Vi har hund och kattfoder, tuggpinnar, dentalpinnar och kattströ!

MIM

Sedan 2017 är vi återförsäljare för MIM. De erbjuder krocktestade transportburar och grindar för en säker transport av husdjur i fordon. Västsvenska MIM har ett branschledande team som arbetar för innovation, utveckling och produktion av säkerhetslösningar som är både snygga och bekväma för ägare och användare. MIM säger detta utifrån att ha utvecklat säkra transportlösningar med några av världens främsta bilmärken och dess designers.

MIM Variocage är teleskopiskt byggd av stål med teleskopiska sidorör och två takdelar samt två golvdelar som går i varandra, vilket medger steglös justering av Variocage djup. Denna justeringsmöjlighet är också vad som ligger krocksäkerheten hos Variocage genom att den samverkar med fordonets deformationsegenskaper. Vid frontalkollision eller påkörning bakifrån kommer golv, tak och sidorör att glida ihop och på så sätt dämpa kraften i kollisionen med resultat att risken för skador reduceras för alla passagerare–såväl hundar som människor.

I butiken finner du en Variocage Single Large. Butikspersonalen visar er gärna och hjälper dig att finna en bur som passar ditt fordon!

Öppettider

Öppettider
Mån–Fre 8:00–20:00

Butiken
Mån–Fre 8:00–18:00

Jourtelefon
Mån–Fre 16:00–20:00

Drop-in vaccination 
Mån–Tor 17–18

Ej avbokad tid debiteras, se prislista